Biografi

Per Bo har i sit arbejdet med og i den offentlige sektor siden 1999 først organisations- og ledelsesudviklingskonsulent og siden som leder og chef. Per Bos egen erfaring som udviklingsorienteret chef med politisk og strategisk forståelse er hans styrke. Per Bo brænder for professionel offentlig ledelse, og at drive ordentlige og værdiskabende organisationsudvikling sammen med politikere, topledere, chefer, ledere og medarbejdere i primært offentlige organisationer.

Per Bo er oprindeligt uddannet Cand. Mag., herudover i systemisk, psykodynamisk og transitions konsultation/coaching, samt master i offentlig ledelse (Public Governance).

Med sin praksisforskning og forfatterskab om hvordan man leder på tværs, har Per Bo givet nogle betydningsfulde perspektiver til moderne grænsekrydsende ledelse. Per Bo medvirker løbende til udvikling af en ledelsesmodel, der skal binde opgaveløsning og organisatoriske enheder i og mellem organisationer bedre sammen til gavn for sammenhængende forløb for borgerne, vækst og samfund. En viden han rigtig gerne deler som fængende og vedkommende oplægsholder, konsulent, underviser og sparringspartner.

Samarbejdspartnere og kolleger fremhæver at Per Bo med stor ledelsesmæssig forståelse og handlekraft evner at finde fælles bæredygtige løsninger på både dagens og morgendagens problemstillinger. Per Bo arbejder passioneret for at professionalisere forandringsledelse i det offentlige og ikke mindst ledelse på tværs, så vi kan skabe bedre sammenhængende løsninger for borgerne på tværs af faglighed, afdelinger, organisation og sektorer i det offentlige og mellem det offentlige og det private.

Det er Per Bos mission at udvikle og sætte betydningsfulde spor, der hvor han er og kommer. Visionen for Per Bo er at han har medvirket til god og ordentlig offentlig ledelse, der skaber trivsel, vækst, sammenhæng for borgeren og et bæredygtigt samfund.

Privat er Per Bo kendt som mindst lige så engageret og nærværende som han er i hans arbejdsliv. Dedikeret til og omkring hans familie. En god ven som elsker dybe og perspektivrige samtaler, både over et godt glas vin og under cykel-, kajak-, gå- eller løbeture.

Kontakt
Mail: per@pbconsult.dk
Tlf: 40433654

Ledelse og samarbejde på tværs - PBConsult 4043 3654

color
http://pbconsult.dk/wp-content/themes/carbon/
http://pbconsult.dk/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/var/www/pbconsult.dk/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
Enter your email here
off
off